«Η ζωή μου καταστράφηκε από τη μέρα που γεννήθηκα» – Οι πρώτες δηλώσεις του πατροκτόνου της Ζακύνθου

Advertisement

Σήμερα το απόγευμα, αποφυλακίστηκε ο 27χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ελληνική Δικαιοσύνη που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο σπίτι μου. Στην οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία.

Κι επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε εμένα και την οικογένειά μου όλο αυτό το διάστημα», είπε 27χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

Advertisement

«Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό. Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή», πρόσθεσε.

Ο 27χρονος θα επιστρέψει στη Ζάκυνθο. «Ξαναγυρνάω στον τόπο μου, εκεί που έγιναν όλα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε, και εγώ και η οικογένειά μου», είπε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος, αυτούς τους 13 μήνες μέσα στη φυλακή, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο εκτός από την ώρα που θα επιστρέψει στην οικογένειά του.

Advertisement

«Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα» εξήγησε.

Από τη μέρα του εγκλήματος δε θυμάται τίποτα, όπως είπε. «Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κάτι καλό να θυμάται από τον πατέρα του, απάντησε: «Δε θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι».

Newsroom Κοντολογίς

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement