Έξω φρενών ο Κωστόπουλος: «Μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα – Μου στέλνουν μηνύματα που λένε “Άντε πάλι τα οικονόμησες;”» [βίντεο]

Advertisement

Πολλοί επώνυμοι έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα θύματα απάτης στο διαδίκτυο. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε πάλι σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός μέσα από την εκπομπή του.

«Πού έχουμε φτάσει εμείς με τα social media να μην ελέγχεται απολύτως τίποτα! Στην ουσία, έβγαινε μια διαφήμιση στο Facebook διαρκώς και στο Instagram, ότι εγώ όταν πήγα στους Κου Κου, στο πρωινό του Star, είχα πει ότι έβγαλα 2,3 εκατομμύρια.

Στην συνέντευξη δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα! Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση απάτης εις βάρος μου, άρα δείχνει εμένα απατεώνα σε σχέση με άλλους. Πήγα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ψάχνουν να τους εντοπίσουν.

Advertisement

Το Facebook είναι μια αλητεία, όλος ο πλανήτης το έχει κατηγορήσει. Εμένα μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα αυτή τη στιγμή! Μου στέλνουν μηνύματα που λένε “Άντε πάλι τα οικονόμησες;”. Αυτό μου δημιουργεί πολλά προβλήματα ακόμη και δικαστικά. Πρόκειται για χοντρή απάτη», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Newsroom Κοντολογίς

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement