Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Κατσαβού γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλια του γιού τους με πάρτι – υπερπαραγωγή [εικόνες]

Advertisement

Χωρίς καμία αμφιβολία και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η γέννηση ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή ενός ζευγαριού προς το καλύτερο.

Η Αλίκη Κατσαβού, χαρούμενη όσο ποτέ, αποφάσισε να ανεβάσει στο instagram κάποιες από τις φωτογραφίες από τα τρίτα γενέθλια του γιού της Φοίβου.

Ετσι λοιπόν, σήμερα το πρωί, ανέβασε τις φωτογραφίες από το πάρτι που οργάνωσαν για τον γιο τους, γράφοντας τα εξής:

Advertisement

«Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρύβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια.

Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα!».

View this post on Instagram

Advertisement

Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρυβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. 🧒 Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα! . . . #fivosvoutsas #birrhday #familylife #familypictures #birthdaycake #joy #love #hope #mylifestory #myson #myhappines

A post shared by Αλίκη Κατσαβού /Alice Katsavou (@alikikatsavou) on

Κοντολογίς Newsroom

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement