Forbes: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2019

Advertisement

O πρώην παλαιστής, νυν ηθοποιός και φρεσκοπαντρεμένος Ντουέιν Τζόνσον φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο καλοπληρωμένους άντρες ηθοποιούς του κόσμου για το 2019.

Τον τελευταίο χρόνο και συγκεκριμένα την περίοδο 1 Ιουνίου 2018 έως 1 Ιουνίου 2019, ο πρωταγωνιστής του «Jumanji», είδε την περιουσία του να αγγίζει τα 89.4 εκατ. δολάρια.

Πηγές των εσόδων αυτών κατά το τελευταίο 12μηνο αποτελούν η συμμετοχή του στις ταινίες «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw» και «Skyscraper», καθώς η συμφωνία ορίζει να  αμείβεται ο ηθοποιός με το 15% από τα κέρδη που κάνουν τα φιλμ του στο box office.

Advertisement

Σε αυτά συνυπολογίστε και τα έσοδα από τη συμμετοχή του στη σειρά του HBO «Ballers» για την οποία αμείβεται με 700.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Τον προσεχή Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει και το φιλμ «Jumanji: The Next Level» το οποίο θα του βάλει άλλα 23.5 εκατ. δολάρια στο λογαριασμό του, τη μεγαλύτερη έως σήμερα αμοιβή του.

Δεύτερος στη λίστα τερματίζει ο Κρις Χέμσγουορθ. Ο γνωστός σε όλους μας «Thor» τον τελευταίο χρόνο είδε την περιουσία του να ανέρχεται σε 76.4  εκατ. δολάρια, ενώ τη χρυσή τριάδα του Forbes συμπληρώνει ο έτερος αστέρας του «Avengers», Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με κέρδη ύψους 66 εκατ. δολαρίων.

Advertisement

Στη λίστα συναντάμε και διεθνείς σταρ, όπως ο Τζάκι Τσαν, που όπως και πέρσι βρίσκεται στην 5η θέση με έσοδα της τάξεως των 58 εκατ. δολαρίων.

Από τη φετινή λίστα όπως διαπιστώνουμε απουσιάζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ που πέρσι απολάμβανε την κορυφή, χάρη κυρίως στην πώληση της εταιρείας αλκοόλ Casamigos Teguila προς 1 δισ. δολάρια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κέρδη των ηθοποιών υπολογίζονται από τα στοιχεία που δίνουν οι: Nielsen, ComScore, Box Office Mojo και IMDB. Όλα τα ποσά είναι προ φόρων και αμοιβών για ατζέντηδες, μάνατζερ και δικηγόρους και αφορούν την περίοδο 1 Ιουνίου 2018 έως 1 Ιουνίου 2019.

Advertisement

Αναλυτικά, η λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς του 2019:

Ντουέιν Τζόνσον – 89.4 εκατ. δολάρια
Κρις Χέμσγουορθ – 76.4 εκατ. δολάρια
Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ –  66 εκατ. δολάρια
Αξέι Κουμάρ – 65 εκατ. δολάρια
Τζάκι Τσαν – 58 εκατ. δολάρια
Μπράντλεϊ Κούπερ – 57 εκατ. δολάρια
Άνταμ Σάντλερ – 57 εκατ. δολάρια
Κρις Έβανς – 43.5 εκατ. δολάρια
Πολ Ραντ – 41 εκατ. δολάρια
Γουίλ Σμιθ – 35 εκατ. δολάρια

Πηγή:reader.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement