Η ταινιοθήκη του Mega βγαίνει στο σφυρί – Ολα τα σίριαλ και οι εκπομπές που έγραψαν ιστορία

Advertisement

Τίτλοι τέλους οριστικά και αμετάκλητα πλέον για το Μεγάλο Κανάλι, καθώς η ειδική διαχειρίστρια εταιρεία δημοσίευσε σήμερα τους όρους και τις ημερομηνίες για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό του συνόλου της περιουσίας του Mega.

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός βγάζει στο σφυρί τόσο τα ακίνητα του Mega Channel όσο και την ταινιοθήκη του, δηλαδή τα σίριαλ, μαζί με τα σήματα του σταθμού και τον μηχανολογικό του εξοπλισμό.

Σε πλειοδοτικό μηχανισμό θα εκποιηθούν και οι συμμετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε άλλες εταιρίες, οι απαιτήσεις από πελάτες της εταιρείας, που όμως οι περισσότερες είναι μη εισπράξιμες, καθως και ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα και τα αποθέματα.

Advertisement

Σύμφωνα με την δημόσια πρόσκληση της ειδικής διαχειρίστριας, που δημοσιεύτηκε σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, που θέλουν να αποκτήσουν την περιουσία του Μεγάλου Καναλιού, θα πρέπει να υποβάλουν την δεσμευτική προσφορά τους ως την 1η Νοεμβρίου στις 11.00 στα γραφεία της εταιρείας.

Πέραν των απαραίτητων δικαιολογητικών θα πρέπει να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή που να αποδεικνύει ότι διαθέτουν το ποσό που προσφέρουν.

Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement