Οι πιο καλοντυμένοι του Ιnstagram -5 γοητευτικοί άνδρες παραδίδουν μαθήματα στιλ [εικόνες]

Advertisement

Είναι γοητευτικοί, πάντα καλοντυμένοι, διαθέτουν προσωπικότητα και στυλ, ενώ μετρούν χιλιάδες ή εκατομμύρια followers στο Instagram, που ακολουθούν μανιωδώς ό,τι και να προτείνουν. Οι άνδρες του Instagram επιτέλους απολαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει!

Για χρόνια, ο χώρος του fashion blogging ήταν κατά γενική ομολογία ένας γυναικοκρατούμενος χώρος, με τις περίφημες influencers να θεωρούνται social media stars.

Chiara Ferragni, Leandra Medine, Olivia Palermo και πολλές ακόμα υπέροχες κυρίες με τέλειο στυλ, ξεκίνησαν με ένα απλό σάιτ και πλέον αποτελούν επιχειρηματίες και το όνομά τους αποτελεί brand!

Advertisement

Ωστόσο, τελευταία, όλο και περισσότερα insta-boys κάνουν την εμφάνισή τους και προσπαθούν να πείσουν τους άνδρες users να εμπιστευτούν τα κοινωνικά δίκτυα και να τα δουν ως πηγή έμπνευση για τα καθημερινά τους looks.

Ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχουν οι εκείνοι που ξεχωρίζουν, που θέτουν τα θεμέλια για τους επόμενους άνδρες style icons να «χτίσουν» μια σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα -και κυρίως στο Instagram.

Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement