Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Το πολύτιμο συστατικό που τον καταπολεμά

Παρόλο που οι μελέτες των τελευταίων 20 ετών έχουν διαπιστώσει ότι οι φυσικές ενώσεις που υπάρχουν σε φρούτα και λαχανικά, γνωστές ως φλαβονοειδή, μπορούν να συμβάλουν στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, μέχρι πρόσφατα οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να προσδιορίσουν τον τρόπο που συμβαίνει αυτό.

Τώρα, λοιπόν, ο αναπληρωτής καθηγητής Jayarama Gunaje του Πανεπιστημίου της South Dakota (SDSU) και η ομάδα του ανακάλυψαν έναν από τους μηχανισμούς μέσω των οποίων τα φλαβονοειδή προλαμβάνουν τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

Δείτε και αυτά: