Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Το πολύτιμο συστατικό που τον καταπολεμά

Advertisement

Παρόλο που οι μελέτες των τελευταίων 20 ετών έχουν διαπιστώσει ότι οι φυσικές ενώσεις που υπάρχουν σε φρούτα και λαχανικά, γνωστές ως φλαβονοειδή, μπορούν να συμβάλουν στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, μέχρι πρόσφατα οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να προσδιορίσουν τον τρόπο που συμβαίνει αυτό.

Τώρα, λοιπόν, ο αναπληρωτής καθηγητής Jayarama Gunaje του Πανεπιστημίου της South Dakota (SDSU) και η ομάδα του ανακάλυψαν έναν από τους μηχανισμούς μέσω των οποίων τα φλαβονοειδή προλαμβάνουν τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement