Ιδού οι 5 κορυφαίες εταιρείες για να δουλέψει κανείς το 2020

Advertisement

Οι καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς μέσα στο 2020 δεν περιλαμβάνουν τους συνήθεις υπόπτους.

Μεγάλες εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου, όπως η Google και το Facebook, δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη πεντάδα με τους καλύτερους εργασιακούς χώρους του κόσμου.

Βέβαια, ακόμα και χωρίς τα ηχηρά ονόματα, ο χώρος της τεχνολογίας κυριαρχεί στη λίστα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Advertisement

Δείτε ποιες είναι οι 5 κορυφαίες εταιρείες για να δουλέψει κανείς, με βάση τις αξιολογήσεις των εργαζομένων τους.

5. Sammons Finan Group

Σύμφωνα με το Bloomberg και την κατάταξη της Glassdoor, η Sammons Financial Group Member Companies (SFG) είναι η 5η καλύτερη εταιρεία του κόσμου για να εργαστεί κανείς το 2020. Ενώ βρίσκεται και ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρείες ασφάλισης υγείας του κόσμου.

Advertisement

4. In-N-Out Burger

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες αλυσίδες γρήγορου φαγητού και 4η στην κατάταξη των καλύτερων εταιρειών για να εργαστεί κανείς το 2020.

3. DocuSign

Advertisement

Η DocuSign είναι μία αμερικανική εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποία επιτρέπει σε εταιρείες και οργανισμούς να διαχειριστούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους.

2. Bain & Co

Η Bain & Company είναι μία αμερικανική εταιρεία διαχείρισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα τη Βοστώνη. Η εταιρική της κουλτούρα έχει «βραβευτεί» από την Glassdoor ήδη τρεις φορές και συγκεκριμένα το 2012, το 2014, το 2017.

Advertisement

1. HubSpot

Η HubSpot ασχολείται με τον προγραμματισμό και την κυκλοφορία προϊόντων λογισμικού που λειτουργούν σαν εργαλεία στο marketing και τις πωλήσεις.

Πηγή:insider.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement