Μυτιλήνη: Eκτέλεσαν άλογο στο Ίππειος [σκληρή εικόνα]

Advertisement

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου ότι περιπατητής εντόπισε νεκρό άλογο στην περιοχή Ιππείου Λέσβου.

Σε ανακοίνωση της η φιλοζωική οργάνωση επισημαίνει ότι «όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, το ζώο εκτελέστηκε με πυροβολισμό στην κρανιακή χώρα, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι τα πόδια του φαίνεται ότι ήταν δεμένα με σχοινί καθώς και ότι ακριβώς δίπλα στο νεκρό ζώο υπάρχουν περιφραγμένα κτήματα με άλλα άλογα!

Σήμερα το μεσημέρι μεταβήκαμε στην περιοχή όπου διαπιστώσαμε ότι το πτώμα του ζώου είχε απομακρυνθεί, αλλά αδιάψευστος μάρτυρας του εγκλήματος ήταν το νωπό ακόμα αίμα.

Advertisement

Από επαφές μας με περιοίκους προέκυψε ότι αρκετοί είχαν δει το ζώο να περιφέρεται ως “αδέσποτο” ενώ κάποιοι είχαν δει και το πτώμα του, αλλά δεν θεώρησαν ότι έπρεπε να αναφέρουν το περιστατικό στην Αστυνομία!

Αύριο (σ.σ. χθες Παρασκευή ) η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα καταθέσει όλο το φωτογραφικό υλικό και τον κάλυκα που βρέθηκε δίπλα στο νεκρό ζώο στις αστυνομικές αρχές ζητώντας τον εντοπισμό των δραστών».

Πηγή:stonisi.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement