Σεπόλια : Δύο αντιαρματικά, καλάσνικοφ και τούνελ μήκους 25 μέτρων στη γιάφκα τουρκικής οργάνωσης

Advertisement

Δυο αντιαρματικά, μεγάλος αριθμός καλάσνικοφ και χειροβομβίδων όπως και άλλο πολεμικό υλικό άγνωστης προέλευσης – πιθανόν προέρχονται από την Συρία – βρέθηκε στο διαμέρισμα της οδού Αυλώνος στα Σεπόλια.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα φέρεται να ανήκει σε μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Aπελευθερωτικού Κόμματος-Mετώπου DHKP-C της Τουρκίας και οι οποίοι φέρεται να σχεδίαζαν νέο κύκλο επιθέσεων στη γειτονική χώρα.

Στην κατοικία στα Σεπόλια βρέθηκε τούνελ μήκους 25 μέτρων που οδηγούσε τελικώς στο πεζοδρόμιο γειτονικού δρόμου και θα χρησιμοποιείτο σαν οδός διαφυγής.

Advertisement

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η σημερινή επιδρομή αποτελεί την κατάληξη πολύμηνης έρευνας της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ και υπολογίζεται ότι, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, πιθανόν να υπάρχει θαμμένος οπλισμός μελών της τουρκικής οργάνωσης σε δάση ή κι άλλες περιαστικές περιοχές της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον πέντε φορές την τελευταία δεκαετία – στου Γκύζη, στα Εξάρχεια, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, στην Χίο κι αλλού – είχαν υπάρξει επιχειρήσεις των ελληνικών αρχών εναντίον δεκάδων μελών του DHKP-C.

Πηγή:in.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement