Πύργος : Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο δημοτικού υπαλλήλου – «Τον πέταξαν στα σκουπίδια και τον άφησαν να πεθάνει»

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Πύργου, από τον περίεργο θάνατο του 58χρονου δημοτικού υπαλλήλου.

Advertisement

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Πύργου, από τον περίεργο θάνατο του 58χρονου δημοτικού υπαλλήλου, Βασίλη Κοτρέτσου.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου, στην επαρχιακή οδό Σκουροχωρίου – Κατακόλου, από ρακοσυλλέκτη που μένει στην ίδια περιοχή.

Τον χτύπησαν πιθανότατα με κάποιο όχημα, τον έσυραν, τον πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι κάτω από ένα μικρό γεφύρι με σκουπίδια και τον άφησαν αβοήθητο να πεθάνει.

Advertisement

Μία μέρα πριν το θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου επέστρεφε πεζός από την παραλία του Καβουρίου όπου συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, γύρω στις 22.00 το βράδυ εκείνης της ημέρας, χτυπήθηκε άσχημα και οι κακώσεις του παραπέμπουν σε χτύπημα από αυτοκίνητο.

Ο θάνατός του επήλθε επτά με έντεκα ώρες αργότερα, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος πέθανε αβοήθητος.

Advertisement

Οι παντόφλες που φορούσε βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το κανάλι σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση μεταξύ τους, ενώ δεν βρέθηκε το μαγιό του, σύμφωνα με το anikolouli.gr, ενώ τα σπασμένα τζάμια και ο καθρέφτης που εντοπίστηκαν στο σημείο, προέρχονται από παλαιότερο τροχαίο, όπως προέκυψε από την έρευνα.

«Τον σκότωσαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια»

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από την Τροχαία Πύργου. Η οικογένεια μέσω της δικηγόρου της, Γιάννας Παναγοπούλου, έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του 58χρονου

Τον άτυχο δημοτικό υπάλληλο, βρήκε νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε βάθος δυο μέτρων, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ανέφερε:

Advertisement

«Πήγα να στερεώσω το ποδήλατό μου και είδα τον άνθρωπο από κάτω. Έτρεμα… Ειδοποίησα την αστυνομία. Προσπαθούσα να σταματήσω κάποιον διερχόμενο οδηγό για να βοηθήσει. Από τα δέκα αμάξια που πέρασαν εκείνη την ώρα, μόνο δυο σταμάτησαν. Τον σκότωσαν και τον πέταξαν εδώ στα σκουπίδια. Από τότε δεν έχω περάσει ξανά από το σημείο, φοβάμαι».

«Να μιλήσουν όσοι ξέρουν»

Σύμφωνα με τους οικείους του ήταν ένας φιλήσυχος και γενναιόδωρος άνθρωπος.

«Κυκλοφορούσε η φήμη ότι είχε πολλά χρήματα. Μας έλεγε πως πήγαιναν κάποιοι τακτικά στο σπίτι του και του ζητούσαν λεφτά. Βοηθούσε τον κόσμο με τα χρήματα που έπαιρνε από το μισθό του.», ανέφερε ένας φίλος του, ενώ η αδερφή του θύματος , σημείωσε:

Advertisement

«Ο αδελφός μου δεν ήταν σκυλί, δεν έπρεπε να τον χτυπήσουν και να τον εγκαταλείψουν. Ας ειδοποιούσαν ανώνυμα», λέει και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

«Να βρεθεί αυτός που ευθύνεται να τον κοιτάξω στα μάτια και να μου πει γιατί το έκανε», πρόσθεσε.

«Είχε το μεροκάματό του και ένα μικρό κομπόδεμα στην τράπεζα. Αλλά όχι αυτά τα τεράστια ποσά που ακούω. Δεν είχε διαφορές με κάποιον, αλλά όλα πρέπει να τα ερευνήσουν.»

Πηγή:in

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement