Για γέλια: Επιτρέπουν την λειτουργία take away όταν απαγορεύουν την μετακίνηση μετά τις 00:30 το βράδυ

Advertisement

Ανέβηκε η απόφαση με τα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας και η υποχρέωση για μάσκα σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Περιγράφονται οι προϋποθέσεις λειτουργίας των καταστημάτων εστίαση, λιανεμπορίου, σχολείων αλλά και ποιοι εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας.

Ωστόσο, το παράδοξο με την απόφαση είναι οτι έχει προβλεφθεί να επιτρέπεται… το take away ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση μετά τις 00:30 τα ξημερώματα.

Advertisement

Στη σχετική απόφαση, ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 00:30 το βράδυ, τα καταστήματα που παρέχουν take away υπηρεσία θα μπορούν να λειτουργούν.

Στην ουσία, σύμφωνα με μία απλή ανάγνωση η απόφαση παρέχει την δυνατότητα σε όλα τα ψητοπωλεία που παρέχουν… σουβλάκι στο χέρι να λειτουργούν χωρίς ωστόσο οι πελάτες να μπορούν να τα… προσεγγίσουν λόγω απαγόρευσης μετακίνησης.

Στην συγκεκριμένη απόφαση περιγράφεται η λειτουργία εστίασης. Συγκεκριμένα, στο επίπεδο 2 και πάνω είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για το προσωπικό.

Advertisement

Ταυτόχρονα, υποχρεωτική είναι και η χρήση μάσκας και από τους πελάτες κατά την αναμονή.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν με πληρότητα 65% ενώ οι επιτρεπόμενοι καθήμενοι είναι 6 στο επίπεδο 2 και 4 στο επίπεδο 3 εκτός και αν πρόκειται για οικογένειες οπότε μπορούν να κάθονται 6 ανά τραπέζι.

Πηγή:dikaiologitika

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement