Η Citroen λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση του SUV C3 Aircross C Series

Advertisement

Η Citroen λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση του SUV C3 Aircross C Series στη δημοφιλή κατηγορία των B-SUV. Με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά της μάρκας που είναι η άνεση και η προηγμένη τεχνολογία.

Στην καμπίνα του διακρίνονται τα φαρδιά και άνετα καθίσματα, τα οποία είναι διακοσμημένα με μια οριζόντια κόκκινη γραμμή στο επάνω μέρος. Πάνω στα καθίσματα αίσθηση δημιουργεί το λογότυπο «C-Series», ενώ υπάρχει και ειδική διακόσμηση στο κατώφλι της πόρτας.

Εξωτερικά διακρίνουμε την όμορφη ζάντα 16»με σχέδιο matrix. Ξεχωρίζουν επίσης τα αναδυόμενα πλαίσια σε σκούρο κόκκινο χρώμα (Deep Red) που εντοπίζονται στους προβολείς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Advertisement

Παράλληλα, η διακριτική σήμανση με την ονομασία της έκδοσης «C-Series» βρίσκεται ανάγλυφη στις εμπρόσθιες πόρτες κάτω από τους καθρέπτες.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε τρία μηχανικά σύνολα. Ένα βενζίνης και δύο diesel. Πρόκειται για επιλογές που προάγουν την οικονομία και την ασφάλεια, με τη βασική επιλογή να είναι αυτή του βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων Pure Tech Turbo με απόδοση 110 ίππων.

Οι diesel επιλογές είναι με τον Blue HD i των 1,5 λίτρων με απόδοση 100 και 120 ίππων, που συνδυάζονται αντίστοιχα με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement