Ελληνικό #Metoo: Κατέθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας – «Νέοι φάκελοι στον εισαγγελέα»

Πασχάλης Τσαρούχας. Φωτ. Eurokinissi
Advertisement

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλη Τσαρούχα. Όσα είπε κατά την αποχώρησή του.

Τις πύλες των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να καταθέσει στις αρχές νέες καταγγελίες που έφτασαν στο ΣΕΗ πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου κατέθεσε για τις καταγγελίες τις οποίες ο ίδιος υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα και είναι σε βάρος δημοφιλούς ηθοποιού, για τον οποίο έχει υπάρξει σειρά καταγγελιών για περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας όπως και βιασμού.

Advertisement

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ό,τι και τον εισαγγελέα. Ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ό,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε».

Να σημειωθεί πως, αν και για την ώρα παραμένει άγνωστο αν και στο νέο φάκελο υπάρχουν περιστατικά με βασικό εμπλεκόμενο το γνωστό πρωταγωνιστή, όλα δείχνουν πως το προσεχές διάστημα, ακόμα τρεις καταγγελίες θα φτάσουν στις αρμόδιες αρχές για το ίδιο πάντα πρόσωπο.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις καταγγέλοντες έχουν προσεγγίσει δικηγορικό γραφείο, με σκοπό να υποβάλλουν σχετική αναφορά στο ΣΕΗ σε βάρος του γνωστού ηθοποιού.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι -κατά τις ίδιες πηγές- για τις υποθέσεις αυτές δεν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής κι έτσι όταν το Σωματείο τις υποβάλλει στις εισαγγελικές αρχές, θα είναι εφικτή η πλήρης ποινική διερεύνηση τους.

ΠΗΓΗ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement