Υπόθεση Λιγνάδη: Αυτοψία στο σπίτι και στα οχήματα του σκηνοθέτη

Advertisement

Κλήσεις για έρευνα της μοτοσικλέτας, του σπιτιού και του αυτοκινήτου του Δημήτρη Λιγνάδη, πραγματοποιήθηκαν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την δικογραφία της υπόθεσης.

Σε κατ’ οίκον έρευνα, έρευνα της μοτοσικλέτας του και έρευνα του αυτοκινήτου του Δημ. Λιγνάδη, προχωρά η 19η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται τη δικογραφία για βιασμό κατά συρροή.

Η διαδικασία επρόκειτο να λάβει χώρα σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο ο υπερασπιστής του Δημ. Λιγνάδη έφερε αντίρρηση υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στις φυλακές Τρίπολης οπού κρατείται ο σκηνοθέτης.

Advertisement

Σε αίτημα – διαμαρτυρία του ο Αλ. Κούγιας αναφέρει: «Σήμερα, και ενώ γνωρίζετε ότι ο εντολέας μου με το δικό Σας ένταλμα βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις Δικαστικές Φυλακές Τριπόλεως, δώσατε παραγγελία στο Τμήμα Διώξεως Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων, να διενεργήσει τέσσερις ανακριτικές πράξεις ερεύνης για την ανεύρεση στοιχείων, τα οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά την κρίση μου, προκατειλημμένη ούσα, για να στηρίξετε τόσο την κατασκευασμένη κατηγορία εις βάρος του Δημητρίου Λιγνάδη όσο και για να καλύψετε τις προανακριτικές και ανακριτικές παραλείψεις, που έχουν γίνει μέχρι τώρα, και τις οποίες σήμερα κατέθεσα ενώπιον του Αρείου Πάγου υπό τη μορφή αναφοράς εις βάρος σας, ώστε να ελεγχθείτε πειθαρχικά».

Καταλήγει δε: «Αιτούμαι όπως άμεσα ικανοποιήσετε και τα δύο αιτήματα του εντολέως μου για διενέργεια αυτοψίας και κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης στο χώρο των φερόμενων αδικημάτων, τον οποίο Υμείς θα ορίσετε με τον δήθεν βιασθέντα, αφού ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά και τις δύο πράξεις για τις οποίες κατηγορείται».

ΠΗΓΗ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement