Δίωξη στον Ν. Στραβοπόδη για τον φερόμενο βιασμό του Δημήτρη Άνθη

Advertisement

Σε άσκηση ποινικής δίωξης κατά του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη προχώρησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Δημήτρης Άνθης.

Η υπόθεση πλέον ανατίθεται σε ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει περαιτέρω έρευνα ενώ θα κληθεί και ο 37χρονος ηθοποιός σε απολογία. Όπως είχε γράψει χθές το dikastikoreportaz.gr η σημερινή ημέρα θεωρούνταν κομβική για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τελικά ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις άσκησης δίωξης παρά το γεγονός ότι στην δικογραφία υπάρχουν αντιφάσεις σε ότι αφορά τα πραγματικά περιστατικά. Ο Δημήτρης Άνθης ισχυρίζεται ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2006 ενώ από την άλλη πλευρά ο Νικόλας Στραβοπόδης μέσω των εγγράφων εξηγήσεων αλλά και αποκλειστικής συνέντευξης στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ» κάνει λόγο για συναινετική ερωτική συνεύρεση η οποία φέρεται να έλαβε χώρα το 2004.

Advertisement

Μάλιστα προσκόμισε και επίσημα έγγραφα τα οποία φέρονται να αποδεικνύουν ότι το μαγαζί στο οποίο έγινε η γνωριμία και εργαζόταν ο ηθοποιός είχε κλείσει από το Μάρτιο του 2005, ενώ εκείνος είχε σταματήσει να εργάζεται από τον Δεκέμβριο του 2004.

ΠΗΓΗ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement