Ποιο ελληνικό νησί κερδίζει τις εντυπώσεις στο εξωτερικό;

Advertisement

Τα φώτα στρέφονται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Πάρο από ιστοσελίδες του εξωτερικού, οι οποίες προωθούν το νησί ως προορισμό για φέτος το καλοκαίρι.

Το ελληνικό, νησιώτικο, κυκλαδίτικο τοπίο σίγουρα φαντάζει ως παράδεισος για ταξιδιώτες από το εξωτερικό και έπειτα από μια χρονιά πανδημίας και lockdown, ένα ταξίδι προς τα εκεί είναι ακόμη πιο δελεαστικό για όσους έχουν πλάνα να ταξιδέψουν φέτος το καλοκαίρι.

Η Πάρος φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αφού πολλές ιστοσελίδες του εξωτερικού την προτείνουν ως ταξιδιωτική απόδραση.

Από τις αρχές του 2021, προτάσεις διακοπών που αναφέρονται (και) στην Πάρο δημοσιεύονται σε βρετανικές, γαλλικές, ιταλικές, αμερικάνικες και αυστραλέζικες ιστοσελίδες, φανερώνοντας τους καρπούς των επαφών μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου με επαγγελματίες του τουρισμού, που έχουν ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

Advertisement

Η Πάρος αναφέρεται ως «το νησί με την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μαγευτικές παραλίες, καταπράσινα βουνά και ρουστίκ αγροτικά χωριά» από την βρετανική ιστοσελίδα Robb Report. Αλλά και η επίσης βρετανική Evening Standard συγκαταλέγει την Πάρο στα «20 Ελληνικά νησιά για επίσκεψη», με προτάσεις για αξιοθέατα, ενώ αναφορά στο κυκλαδίτικο νησί κάνει και η αμερικανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα GoNomad.

Αποτελώντας ένα κυκλαδονήσι για όλα τα γούστα, με έντονη βραδινή ζωή, αλλά και ήρεμα χωριά μακριά από τον τουρισμό, με όμορφες παραλίες, γραφικά ξωκλήσια και φυσικά την τοπική νησιώτικη αρχιτεκτονική του, δεν είναι απορίας άξιο που η Πάρος προσελκύει ξένο τουρισμό και έχει ήδη μπει στην bucket list ταξιδιωτών του εξωτερικού για φέτος το καλοκαίρι.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement