Εξωθούσαν 19χρονη στην πορνεία – Δύο συλλήψεις

Advertisement

Κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, παραβίαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών αντιμετωπίζουν δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή.

Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι τρία ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας αναφορικά με 19χρονη που συνιστά θύμα εμπορίας, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το 2019 η 19χρονη – επίσης υπήκοος Αλβανίας – προσεγγίστηκε από ομοεθνή της ο οποίος με  ψευδείς υποσχέσεις, την έπεισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εργασθεί με υψηλές χρηματικές απολαβές.

Advertisement

Τον Ιανουάριο του 2020, ο προαναφερόμενος την παρέδωσε, έναντι 3.000 ευρώ στον 22χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος εισήλθε παράνομα μαζί της στην Ελλάδα, όπου τους παρέλαβε αμφότερους ο 39χρονος.

Μόλις αφίχθησαν στη Αθήνα, την εγκατέστησαν αρχικά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και μετέπειτα σε διαμέρισμα, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και απαγορεύοντας την οποιαδήποτε επικοινωνία με την οικογένειά της.

Στη συνέχεια και σε καθημερινή βάση την μετέφεραν σε οίκο ανοχής για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement