Ανανεώθηκε το Mazda CX-30

Advertisement

Το CX-30, μετά το Mazda 3, είναι το δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της Mazda που υιοθετεί εξολοκλήρου την αρχιτεκτονική εξέλιξη Skyactiv-Vehicle και τη σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo -Soulin Motion.

Διαθέτει μεγάλους χώρους, καθώς τα 4.395 χλστ. μήκος, 1.795 χλστ. πλάτος, 1.540 χλστ. ύψος και 2.655 χλστ. μεταξόνιο ικανοποιούν τις απαιτήσεις όλων των οδηγών.

Το Mazda CX-30 ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της πρωτοποριακής σχεδιαστικής έκφρασης Kodo design, ενώ το ανθρωποκεντρικό εσωτερικό διαθέτει καθαρή και ευρύχωρη καμπίνα για τους επιβάτες και μία άνετη θέση οδήγησης. Οι νέες τεχνολογίες όπως το ηχοσύστημα Mazda Harmonic Accustics των 8 ηχείων ή το Bose premium των 12 ηχείων δημιουργούν ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας και ένα ιδανικό περιβάλλον για τους επιβάτες.

Advertisement

Το νέο compact SUV μειώνει ακόμη περισσότερο τους κραδασμούς, τριγμούς και θορύβους και εξασφαλίζει την απόλυτη ησυχία στην καμπίνα. Σε συνδυασμό με τις έξυπνες τεχνολογίες όπως το σύστημα τετρακίνησης i-Activ all-wheel-drive (AWD) που λειτουργεί σε συνδυασμό με το G-Vectoring Control (GVC) και το GVC Plus για τον έλεγχο της κατανομής ροπής μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών, επιτυγχάνεται συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τους τελευταίους βενζινοκινητήρες e-Skyactiv G που έχουν αυξηθεί κατά 6 ίππους και κατά 16 Nm ροπή. Το CX-30 e-Skyactiv X αποδίδει τώρα 186 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 240 Nm στις 4.000 σ.α.λ.

Το CX-30 έχει κατακτήσει 5 αστέρια στην αξιολόγηση του EuroNCAP και είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έλαβε την εξαιρετική βαθμολογία 99% στην κατηγορία προστασίας των ενηλίκων επιβατών.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement