Πρόστιμο 50.000 ευρώ γιατί δεν θέλει να οδηγεί Audi!

Advertisement

Ο λόγος φυσικά για τον αστέρα της Μπάγερν Μονάχου Κίνγκσλεϊ Κομάν, μιας κι όπως δείχνουν τα πράγματα δεν τρελαίνεται να οδηγεί τα μοντέλα της Audi.

Για ακόμα μια φορά ο Κομάν κινδυνεύει να δεχτεί ένα υψηλό πρόστιμο που μπορεί να αγγίξει τα 50.000 ευρώ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως! Η Audi είναι χορηγός της Μπάγερν Μονάχου (διατηρεί και το 8,33% του συλλόγου) και φροντίζει κάθε χρονιά να δίνει δωρεάν αυτοκίνητά της στους παίχτες της ομάδας. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι σε όλες τις επίσημες δραστηριότητες της Μπάγερν να πηγαίνουν με τα αυτοκίνητα της Audi. Μόνο στα ρεπό τους μπορούν να οδηγήσουν ότι θέλουν.

Όμως ο Γάλλος εξτρέμ δεν λέει να βάλει μυαλό κι αυτή τη φορά πήγε στην προπόνηση των Βαυαρών με διαφορετική μάρκα αυτοκινήτου από αυτή που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό. Για την ακρίβεια, πήγε με την Mercedes του, με αποτέλεσμα ο φύλακας του σταδίου να μην του επιτρέψει την είσοδο και να ενημερωθεί η διοίκηση της ομάδας. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που Κομάν κάνει αυτό το λάθος, μιας και πέρσι πήγε στην προπόνηση οδηγώντας μια McLaren!

Advertisement

Πέρα από το πρόστιμο που θα πληρώσει, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη και ενημέρωσε πως θα βρεθεί σύντομα στο εργοστάσιο της Audi για να μιλήσει με τους εργαζόμενους και να μοιράσει αυτόγραφα. Τα ίδια βέβαια είχε πει και πέρσι στο περιστατικό με τη McLaren! Για να δούμε θα το κάνει πράξη φέτος;

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement