Νέγρος του Μοριά: Έριξαν το προφίλ του για ένα ποστ για τον Κολοκοτρώνη που δεν έκανε

Advertisement

To instagram κατέβασε την σελίδα του ράπερ, Νέγρου του Μοριά, μετά από μαζικά report για ένα ποστ που ο ίδιος δεν έκανε.

 

Το πρωί της Τετάρτης κυκλοφόρησε στα social media η είδηση πως το Instagram έριξε το profile του καλλιτέχνη της Ραπ, Νέγρου του Μοριά, εξαιτίας ενός ποστ που έκανε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και το οποίο έλαβε μαζικά ριπόρτ από χρήστες που το θεώρησαν ασεβή προς τον ήρωα της επανάστασης. Το NEWS 24/7 επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη, ο οποίος έλκει το ψευδώνυμό του από τον Κολοκοτρώνη, προκειμένου να εξακριβώσει τι συνέβη σε αυτή την περίπτωση.

Όπως αναφέρει ο Νέγρος του Μοριά, κατά κόσμον Κέβιν, το Σάββατο κάποιος θαυμαστής του ανήρτησε ένα κολάζ στο οποίο είχε αντικαταστήσει το πρόσωπο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με εκείνο του καλλιτέχνη.

Ο ράπερ θεωρώντας πως η συγκεκριμένη εικόνα δεν δείχνει σεβασμό προς τον εθνικό ήρωα αρνήθηκε να την ποστάρει στο προφίλ του, με την εικόνα ωστόσο να κυκλοφορεί στα social media.

Advertisement

 

Έτσι, βρέθηκε σε σελίδα, η οποία την ανέβασε, σημειώνοντας όπως αναφέρει ο κυψελιώτης ράπερ, ότι «καλλιτέχνες όπως ο Νέγρος του Μοριά αλλοιώνουν και προδίδουν την ιστορία της χώρας» και ότι «δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία τέτοια παρουσία στην Ελλάδα», συνοδευόμενη από άκρως ρατσιστικά σχόλια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη σελίδα δεν φρόντισε να διαπιστώσει ότι «ο καλλιτέχνης μεριμνά και αγαπά την Ελληνική ιστορία περισσότερο από κάθε τι άλλο» και πως ο ίδιος δηλώνει «Μαύρος Ελληνάρας»¨.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της συγκεκριμένης εικόνας σε σελίδα του instagram, το profile του Νέγρου του Μοριά εξαφανίστηκε από το μέσο.

Advertisement

«Δεν θα σταματήσω να αγαπάω την Ελλάδα. Σέβομαι από νιονιό παιδί τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, είναι μαγκιόρος και λεβέντης. Τα παιδιά του σήμερα, αν αγαπάνε το τόπο τους, απλά τους προτείνω να διαβάσουν την ιστορία του τόπου τους, αυτο θα τους κάνει δυνατότερους και ετοιμοπόλεμους, το να κάνουνε έμενα μπλοκ, δεν βγαίνεις μάγκας, δεν περιέχει σοφία αυτή η ενέργεια, είναι απλά μια φτωχή λοβιτούρα.Άμα θες να ‘σαι γιαρμάς, καλή τύχη αλλά άμα θες να ‘σαι μαχαραγιάς, διάβασε.

Όχι μόνο τον Κολοκοτρώνη, μάθε για την Κυρία Μαντώ Μαυρογένους, για την Μπουμπουλίνα, για τον Κωλέττη, για το ρεμπέτικο, για τόσα πολλά πράγματα που να ξες που πατάς, και θα καταλάβεις ότι ο Νέγρος Του Μοριά και ο κάθε μεμέτης είναι ένα μηδαμινό πρόβλημα μπροστά του τι έχει γίνει εδώ σε αυτό το τόπο.

Ο μουσαφίρης τουρίστας έρχεται και μας τα ακουμπάει γιατί έχουμε τα καλύτερα νησιά και το καλύτερο κλίμα.Ξέρουμε να τρώμε, τι κρεατικά τι θαλασσινά, μπορούμε να έχουμε υγιεινή ζωή. Γουστάρουμε τα ωραία, το κέφι, το καλαφάτισμα αβέρτα, την ταχύτητα ευτυχώς η δυστυχώς. Μη σκαλώνετε ρε μάγκες, εδώ πάντως δε θα σταματήσω να μεριμνώ την Ελλάδα, γιατί την αγαπάω κάργα», ανέφερε κατά την επικοινωνία του με  το NEWS 24/7 ο Κυψελιώτης καλλιτέχνης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement