Η νέα Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo

Advertisement

Η νέα Porsche Taycan Cross Turismo διαθέτει όλες τις δυνατότητες του Taycan, όπως ανώτερη απόδοση. Επιπλέον, υπάρχει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων και μέγιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών άνω των 1.200 λίτρων. Εξοπλίζεται με σύστημα ανάρτησης αέρα, το οποίο εξασφαλίζει ρύθμιση του ύψους του αυτοκινήτου.

Το ενσωματωμένο Porsche 4D Chassis Control αναλύει και συγχρονίζει όλα τα συστήματα πλαισίου σε πραγματικό χρόνο. Η Porsche χρησιμοποιεί ένα κεντρικά δικτυωμένο σύστημα ελέγχου για το πλαίσιο της Taycan Cross Turismo.

Προσαρμοσμένη ανάρτηση αέρα, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ελέγχου αμορτισέρ PASM (Porsche Active Suspension Management), είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις της Taycan Cross Turismo. Η ανάρτηση αέρα περιλαμβάνει μια λειτουργία Smartlift στάνταρ.

Advertisement

Αυτή επιτρέπει στον οδηγό να προγραμματίζει εύκολα το σύστημα, έτσι ώστε το ύψος της διαδρομής να αυξάνεται αυτόματα σε ορισμένες επαναλαμβανόμενες τοποθεσίες, όπως οδοί ή γκαράζ.

Η Taycan Cross Turismo διατίθεται στάνταρ με το πρόσθετο πρόγραμμα οδήγησης Gravel Mode για κίνηση σε off road περιορισμένης δυσκολίας και λασπώδεις επιφάνειες. Σε αυτήν τη λειτουργία, το ύψος από το έδαφος αυξάνεται κατά 30 χιλιοστά. σύγκριση με το σαλόνι.

Λειτουργεί με τάση συστήματος 800 V αντί για 400 V που είναι το όριο για την πλειονότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 93,4 kWh. Η γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις με ισχύ, 380 ίππους, 490 ίππους και 625 ίππους.

Advertisement

Η Taycan Cross Turismo θα κυκλοφορήσει στην αγορά το καλοκαίρι του 2021. Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από 93.635 ευρώ.

AMΠΕ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement