Νέα τετρακίνητα μοντέλα και μία BMW M με κλασική πίσω κίνηση διαθέτει πλέον η σειρά 4 Coupe

Advertisement

Από τον επόμενο μήνα δύο τετρακίνητες εκδόσεις θα προστεθούν στην γκάμα της BMW Σειράς 4. Πρόκειται για την νέα BMW 430i xDrive Coupe και την νέα BMW 420i xDrive Coupe που θα έχουν την τεχνολογία ευφυούς τετρακίνησης.

Η κατανομή ισχύος διατίθεται on demand σε οποιαδήποτε περίπτωση και συνδυάζεται με μετάδοση περισσότερης ισχύος στον πίσω άξονα, για κλασική οδηγική απόλαυση. Με μέγιστη ισχύ 180 kW/245 ίππους, η BMW 430i xDrive Coupe έχει επιτάχυνση 0 – 100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα, ενώ η BMW 420i xDrive Coupe με τους 135 kW/184 ίππους για την ίδια ταχύτητα χρειάζεται 7,8 δευτερόλεπτα. Και τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται στάνταρ με ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Στην κορυφή της οικογένειας «BMW Σειρά» βρίσκεται η BMW M440i Coupe η οποία θα διατίθεται με πίσω κίνηση. Κάτω από το καπό της νέας έκδοσης BMW M, βρίσκεται ο εν σειρά εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας 275 kW/374 ίππων που εγγυάται ανόθευτη οδηγική απόλαυση.

Advertisement

Το αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 4,8 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα. Επιπλέον, στην περίπτωση της BMW M440i Coupe, ένα 8-τάχυτο, σπορ κιβώτιο Steptronic και ένα διαφορικό M Sport στον πίσω άξονα βοηθούν στην αποτελεσματική μεταφορά της ισχύος στο δρόμο.

ΑΜΠΕ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement