Φίλη Καρολάιν: «Την ημέρα πριν γίνει το κακό ήταν ταραγμένη»

Advertisement

Ταραγμένη λίγες ώρες πριν από το φονικό ήταν η Καρολάιν όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, φίλη της με την οποία συναντήθηκε το απόγευμα εκείνης της ημέρας. Όπως φέρεται να καταθέτει στις αστυνομικές αρχές, η 20χρονη κοπέλα είχε πάρει και το μωρό στη συνάντησή τους, ενώ ήταν σε «περίεργη ψυχολογική κατάσταση».

Όπως φέρεται να καταθέτει στους αστυνομικούς:

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης» ανέφερε.

Ως έναν… κλειστό  άνθρωπο που κρατάει τα προβλήματα μέσα της περιέγραψε την Καρολάιν η φίλη της.

Advertisement

«Σε γενικές γραμμές η Καρολάιν παρόλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως πχ αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα…

Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε τι έκανε. Δε μου ζητούσε την συμβουλή μου. …» φέρεται να κατέθεσε.

Αναφερόμενη στον Μπάμπη, φέρεται να είπε:

«Για τον Μπάμπη έχω να σας πω ότι είναι ήταν συμπαθέστατος. Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν. Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Advertisement

Η Κάρολιν μου έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα.

Σε πολλές περιπτώσεις ήταν παρορμητική ίσως και λόγω της ηλικίας. Επίσης  ήταν ευέξαπτή. Από την άλλη ο Μπάμπης ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος και πάντα χαμηλών τόνων. Γενικώς η Καρολάιν ήταν χαρούμενη  με τον Μπάμπη και την κόρη τους και αυτό το έδειχνε…

Ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της αυτό ισχύει και στο σπίτι. Τις δουλειές του σπιτιού , του μωρού και όλα τα έκανε μόνη της δεν είχε πάρει ποτέ κάποιον να την βοηθήσει. Τουλάχιστον αυτό ξέρω δε μου είχε πει ποτέ κάτι σχετικό. Ήταν πολύ κρίμα αυτό που συνέβη. Πραγματικά επειδή ήταν φίλη μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω…».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement