Αστυνομικίνα έκανε σεξ με κρατούμενο: Είχε ανοίξει τρύπα στη στολή για εύκολη πρόσβαση

Advertisement

Μια γυναίκα αστυνομικός φυλακίστηκε όταν πιάστηκε να έχει αναπτύξει σεξουαλικές σχέσεις με ένα κρατούμενο στις φυλακές του Φρέσνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η πανέμορφη 26χρονη Τίνα Γκονζάλες δούλευε ως αστυνομικός στην κομητεία του Φρέσνο από το 2016, αλλά τον Μάη του 2020 συνελήφθη, έπειτα από έρευνα για τη συμπεριφορά της στη φυλακή.
Το γραφείο του σερίφη της περιοχής έλαβε μια πληροφορία ότι ένας κρατούμενος έκανε σεξ με μία σωφρονιστική υπάλληλο και πως η γυναίκα είχε βάλει παράνομα ένα κινητό τηλέφωνο στη φυλακή.

Από την έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ότι εκτός από το κινητό τηλέφωνο, η Γκονζάλες είχε εισάγει λαθραία και ξυραφάκια στη φυλακή, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευαστούν όπλα.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η 26χρονη αστυνομικός είχε ανοίξει τρύπα στη στολή της για να διευκολύνει την πρόσβαση στον κρατούμενο, που δεν κατανομάστηκε.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η Γκονζάλες έκανε σεξ μπροστά στα μάτια άλλων 11 κρατούμενων.
Από την πλευρά του, ο βοηθός σερίφη Στιβ ΜακΚόμας – ήταν το αφεντικό της 26χρονης μέχρι που αυτή απολύθηκε – ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του 26 ολόκληρα χρόνια στην αστυνομία έχει ακούσει και δει πολλά αηδιαστικά πράγματα, αλλά η συμπεριφορά της πρώην αστυνομικού του ήταν η χειρότερη.
«Αυτό είναι κάτι που μόνο ένα διεφθαρμένος μυαλό θα μπορούσε να σκαρφιστεί» είπε ο ΜακΚόμας, μιλώντας στην εφημερίδα Fresno Bee.
Όπως ανέφερε, η Γκονζάλες δεν εμφανίστηκε καν μετανιωμένη για τις πράξεις της.
«Πήρε έναν όρκο που πρόδωσε και ενεργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των συναδέλφων της. Αλλά δεν έδειξε καθόλου μεταμέλεια. Διαρκώς τηλεφωνεί κι έχει κουβέντες σεξουαλικού περιεχομένου με τον κρατούμενο και κοκορεύεται για τα εγκλήματα που έκανε» λέει ο βοηθός σερίφη για την πρώην υφιστάμενή του.
Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος της 26χρονης δήλωσε ότι η πελάτισσά του ήταν ευάλωτη εκείνη την περίοδο, έπειτα από τη διάλυση του γάμου της.
«Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή της να προκαλέσει ζημιά ή να θέσει σε κίνδυνο τους υπαλλήλους ή οποιονδήποτε άλλον στη φυλακή» είπε ο συνήγορός της.
Τελικά, ο δικαστής την τιμώρησε με δυο χρόνια σε επιτήρηση και 7 μήνες στην φυλακή της κομητείας.
Δείτε το βίντεο:

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement