Ηλιούπολη: Η Α. Λεγάκη αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός έδινε κοκαϊνη στην 19χρονη και ότι της στερούσε την τροφή

Advertisement

Απερίγραπτα βασανιστήρια βίωσε η 19χρονη κοπέλα στα χέρια του αστυνομικού που φέρεται να την εξέδιδε όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος της.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός ωθούσε στην πορνεία την 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη αποκάλυψε η Αντωνία Λεγάκη.

Η δικηγόρος της κοπέλας εμφανίστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open και τόνισε πως ο αστυνομικός της έδινε ναρκωτικά (κοκαϊνη) και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή.

Επίσης, ανέφερε πως υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν συλληφθεί χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Εχουν όμως κατονομαστεί από την κοπέλα κατά την κατάθεσή της.

Advertisement

Διευκρίνισε ακόμα ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τη μητέρας ούσα «πολύ βαριά τραυματισμένη ψυχικά».

Στους πελάτες, σύμφωνα με την κα Λεγάκη, την κοπέλα την συνόδευαν άλλοι άνθρωποι και όχι ο αστυνομικός. Συμπερασματικά, όπως τόνισε, υπάρχει ένα οργανωμένο κύκλωμα το οποίο πρέπει «ξηλωθεί».

Η κα Λεγάκη τέλος αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν το Σάββατο στο «Εσωτερικών Υποθέσεων» της ΕΛΑΣ κάνοντας λόγο για παραβίαση δικαιωμάτων.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο NEWS24/7 ότι δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2021 καταγγέλλουσα κακοποίηση και βιασμό να μην έχει πρόσβαση σε δικηγόρο επί ένα 24ωρο και να μην διακομιζεται άμεσα στο νοσοκομείο ενώ συμπλήρωσε ότι οι Αρχές συμπεριφέρονταν στην κοπέλα σαν να ήταν κρατούμενη.

Η ΕΛΑΣ, τέλος, όπως κατέγραψε την Κυριακή το NEWS24/7 πρότεινε στην κοπέλα να αλλάξει δικηγόρο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement