Σάκκαρη για τον αποκλεισμό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση- Είχα άγχος και πίεση»

Advertisement

Η Μαρία Σάκκαρη προχώρησε ως τον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά στο τένις, αλλά εκεί το εμπόδιο της Σβιτολίνα φάνηκε ανυπέρβλητο και έτσι ηττήθηκε σήμερα με 2-1 σετ.

«Εάν ήξερα τι έφταιξε θα το διόρθωνα στο γήπεδο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση τι πήγε στραβά. Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση, νομίζω ότι δυσκολεύτηκα αρκετά ψυχολογικά σήμερα» ανέφερε η ίδια μετά το παιχνίδι.

Η Μαρία Σάκκαρη, πήρε το πρώτο σετ με 7-5 παρότι βρέθηκε να χάνει με 4-1 επιδεικνύοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και η ίδια εξηγεί «Δεν είχα καθόλου σιγουριά στο παιχνίδι μου σήμερα, δεν αισθανόμουν άνετα μέσα στο γήπεδο, ήμουν λίγο σφιχτή, δεν ήμουν ο εαυτός μου και αυτό μου στοίχισε. Σίγουρα ήταν μία απογοήτευση το σημερινό ματς, αλλά πρέπει να το αφήσω πίσω για να ρίξω όλο το βάρος στο μικτό».

Advertisement

Πλέον αναζητεί τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του διπλού μικτού με τον Στέφανο Τσιτσιπά. «Πιστεύω σε μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε», είπε η Μαρία πριν μας αποχαιρετήσει.

Ο προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη, Τόμας Χιλ αναγνώρισε την αξία της Σβιτολίνα. «Η Μαρία ήταν πιεσμένη. Δεν ήταν η μέρα της, ενώ η Σβιτολίνα ήταν πολύ καλή και έκανε το παιχνίδι της. Συμβαίνουν αυτά. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο διπλό, όπου έχουμε τη δυνατότητα για ένα μετάλλιο.»

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement