Μικροκαμωμένη μαμά γέννησε κορίτσαρο 5 κιλών χωρίς παυσίπονα!

Advertisement

Aυτή η μαμά μπορεί να είναι μια σταλιά όμως γέννησε ένα μπαμπάτσικο μωρό 5 κιλών χωρίς να πάρει ούτε ένα παυσίπονο!

Τα νεογέννητα μωράκια είναι πανέμορφα και δεν χορταίνεις να τα βλέπεις! Κάποια είναι μικροσκοπικά, ενώ κάποια άλλα… μπαμπάτσικα με πολλές δίπλες και αφράτα μαγουλάκια. Τον τελευταίο διάστημα πολλές μαμάδες μοιράζονται στο TikTok τα «γιγαντομωρά» τους, που όταν γεννήθηκαν ζύγιζαν όσο ένα μικρό καρπούζι, και η Chasity Ward είναι μια από αυτές.

Η μικροκαμωμένη μητέρα μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της που μόνο μικροσκοπική δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσει κανείς. Σ’ ένα βιντεάκι της η Chasity λέει με ύφος «Θέλετε να δείτε ένα μεγάλο μωρό;» και συνεχίζει «Ιδού ένα τεράστιο μωρό, το οποίο γέννησα χωρίς επισκληρίδιο, γιατί είμαι αλλεργική. Πόνεσα όπως δεν έχω πονέσει ποτέ στη ζωή μου».

 Η Chasity παραδέχτηκε στα σχόλια του βίντεο ότι ούρλιαζε σαν τρελή κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η κόρη της ζύγιζε 5 κιλά όταν γεννήθηκε στις 41 εβδομάδες.

Advertisement

Μόλις οι χρήστες είδαν το μωρό, δεν πίστευαν στα μάτια τους! Μάλιστα, μια κοπέλα σχολίασε «Το βλέπω και πονάω!». Κάποιος την χαρακτήρισε superwoman, ενώ ένας άλλος χρήστης είπε «Είσαι απίστευτα δυνατή… Συγχαρητήρια!»

Πηγή: thesun.co.uk

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement