Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Advertisement

Στο Αγία Όλγα μεταφέρθηκε με ισχαιμικό επεισόδιο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.Τι αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, την ώρα που βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπου Πρίφτη,

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement