Απόστολος Γκλέτσος: Χωρίς νάρκωση καυτηρίασαν την καρδιά μου

Advertisement

 Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αφορούσε την καρδιά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε πως μπήκε στο χειρουργείο όταν ήταν 35 ετών και είπε ότι «δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα».

Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον απολογισμό που έχει κάνει για την πανδημία και μίλησε για το χαρακτηριστικό που δεν αντικατοπτρίζει τον εαυτό του.

Advertisement

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε:

Ποιος είναι ο απολογισμός αυτών που ζήσαμε, εξαιτίας της πανδημίας;

Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό.

Σας διέπει μια ταπεινότητα ως προς την εξωτερική σας εμφάνιση. Κατά καιρούς δηλώνετε ότι δεν θεωρείτε τον εαυτό σας όμορφο, αν και η εμφάνισή σας είναι αυτή που σας έχει χαρακτηρίσει. Νιώθετε ενοχή γι’ αυτό;

Advertisement

Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το «ωραίος» είναι για γέλια.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement