«Ραγίζει καρδιές» ο πατέρας του άτυχου 9χρονου: “Έφυγε ακαριαία, μου το έφερε νεκρό ο γείτονας”

Advertisement

Τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, το βράδυ του Σαββάτου, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Ειδικότερα, ο 9χρονος κεραυνοβολήθηκε όταν ήρθε σε επαφή με κλιματιστικό ξενοδοχείου, στο οποίο είχε σημειωθεί διαρροή ρεύματος και πέθανε ακαριαία.

«Θα κινηθώ νομικά», αναφέρει ο πατέρας του 9χρονου

Συντετριμμένος ο πατέρας του παιδιού δήλωσε στο Πρώτο Θέμα: «Δεν έχω λόγια… Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου.

Advertisement

Τον είδαν οι φίλοι του ότι δεν είχε τις αισθήσεις του το παιδί μου και ένα από τα παιδιά έτρεξε και το είπε αμέσως στον πατέρα του κι εκείνος στη συνέχεια, το πήρε αγκαλιά και μου το έφερε έντρομος. Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες. Θα κινηθώ νομικά».

Τρεις συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου για το θανάσιμο τραυματισμό από ηλεκτροπληξία του 9χρονου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός της επιχείρησης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement