Αφροδίτη Μπάρμπα: Η λαμπερή ζωή του μοντέλου πριν τη σύλληψη για κοκαΐνη

Advertisement

Το μοντέλο είχε περάσει πολύ δύσκολα χρόνια, εξαιτίας της καταπίεσης που δεχόταν από τον Άραβα σύζυγό της. Όμως οι τελευταίες της αναρτήσεις έδειχναν ότι είχε καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Από τις πασαρέλες και τα πλατό, η Αφροδίτη Μπάρμπα βρέθηκε φυλακισμένη σε ένα «χρυσό κλουβί» στη Μέση Ανατολή,  κι έπειτα πάλι πίσω στην Ελλάδα και τα φώτα.

Μέχρι που χθες έγινε γνωστή η σύλληψή της στη Γλυφάδα για κατοχή 30 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Το μοντέλο, που έχει στεφθεί Miss Playboy στον διαγωνισμό Playmate 2018, έχει περάσει από χίλια κύματα.

Advertisement

Έχει ασχοληθεί μξε τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, ενώ ο έρωτάς της για τον Άραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ της χάρισε μια κόρη που λατρεύει – αλλά και την έφερε αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας.

Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της την είχε κλειδώσει μαζί με την κόρη της σε ένα δωμάτιο στο Λονδίνο επί ώρες. Κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια του και να έρθει στην Ελλάδα, ενώ έκτοτε, όπως είχε καταγγείλει, εκείνος δεν της είχε δώσει την παραμικρή οικονομική βοήθεια για την ανατροφή της κόρης τους.

Στο εξώδικο που είχε συντάξει για να απαιτήσει έξοδα διατροφής, το μοντέλο είχε σημειώσει ότι δεν είχε καμιά πηγή εισοδήματος.

Advertisement

Όμως το Instagram της, με τις φωτογραφίες από πισίνες και εξωτικούς προορισμούς, δεν παρέπεμπε σε μια τέτοια κατάσταση.

Δείτε ορισμένες ενδεικτικές αναρτήσεις:

Φυσικά, δεν αποκλείεται ένα μέρος αυτών των φωτογραφιών – ή και όλες οι φωτογραφίες στο σύνολό τους – να προέκυψαν ως μέρος της δουλειάς της ως μοντέλο.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement