Σπύρος Μπιμπίλας: Όπως βλέπει κανείς τον Σεργιανόπουλο, μπορεί να βλέπει και τον Φιλιππίδη

Advertisement

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην παίζουν σειρές στις οποίες έχει συμμετάσχει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Με την άποψη του Σπύρου Μπιμπίλα, όπως διατυπώθηκε στο Πρωινό, διαφώνησε έντονα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Όπως βλέπει το κοινό τον Σεργιανόπουλο, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Φιλιππίδη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για το θέμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί».

Ως άστοχο έκρινε το σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής έφερε ως παράδειγμα τον Κέβιν Σπέϊσι που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από έναν νεαρό και «κόπηκε» αυτομάτως από το House of Cards στο Netflix.

«Κι εγώ αν ήμουν κανάλι, δεν έπαιζα κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη, μέχρι να υπάρξει η απόφαση της δικαιοσύνης» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement