Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Είναι απαράδεκτο, ειδεχθές, σιχαμερό…» – Με ποιους τα έβαλε

Advertisement

Ανανεωμένος ετοιμάζεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχοντας φορτίσει τις μπαταρίες του για έναν απαιτητικό χειμώνα στη «μάχη» της τηλεοπτικής αρένας.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα κιλά του, αποδοκιμάζοντας έντονα όσους ασχολούνται με τα κιλά άλλων ανθρώπων.

«Είναι απαράδεκτο, ειδεχθές, σιχαμερό…»

«Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 8 το βράδυ. Είναι απαράδεκτο, όποιος μιλάει τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί ένας άνθρωπος έχει βάλει κιλά. Πριν από δύο χρόνια για να χάσω κιλά, πήρα χάπια, που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να κάνω κακό σε αγαπημένους μου ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν είναι στις προθέσεις τους με τη Νάνσυ Αντωνίου να παντρευτούν είπε: «Δεν είμαι κατά του γάμου, απλά πιστεύω πως είναι πιο σημαντική η καθημερινή αγάπη και η συντροφικότητα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Μέχρι τώρα πίστευα πως τα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί, φθείρουν τη σχέση τους, αλλά πια, δεν συμφωνώ. Όταν είσαι καλά με τον άλλον, σου λείπει κάθε στιγμή».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement