Απόστολος Γκλέτσος: Δεν έχω σχέση με κανένα κύκλωμα κοκαΐνης

Advertisement

Αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση σύλληψης 47χρονου αξιωματικού του Λιμενικού ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός Απόστολος Γκλέτσος. Ο κ. Γκλέτσος για την εμπλοκή του ονόματός του .. μίλησε στην ιστοσελίδα protothema.gr για την εμπλοκή του ονόματός του και σημείωσε χαρακτηριστικά «Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου. Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε.

Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ο,τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση».
Αναφερόμενος στον συλληφθέντα ο ηθοποιός σημειώνει «πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει».

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος λιμενικός συνελήφθη μαζί με άλλα πέντε άτομα την Τετάρτη από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε στην Στυλίδα είχε μπει στο μικροσκόπιο των «Αδιάφθορων» από τα μέσα Ιανουαρίου ήρθε στην υπηρεσία τους έγγραφη καταγγελία που υπογράφαν «αγανακτισμένοι πολίτες διευρυμένου δήμου Στυλίδας» και η οποία ανέφερε ότι ο λιμενικός διακινούσε ναρκωτικά στην τοπική κοινωνία. Ο 47χρονος τέθηκε υπό διακριτική φυσική παρακολούθηση αλλά και σε ηλεκτρονική με συνέπεια να διαπιστωθεί η αλήθεια των καταγγελλομένων, αλλά και το «πελατολόγιο» του.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement