Ιωάννα Παλιοσπύρου – Δίκη: Πότε θα απολογηθεί η Έφη Κακαράτζουλα

Advertisement

Αίτημα για κλήση στο δικαστήριο δύο νέων μαρτύρων κατέθεσε η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου και αυτό να απασχολήσει τη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου την Πέμπτη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχει επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι και μία γυναίκα φίλη της κατηγορούμενης η οποία τους έφερε σε επαφή. Το περιβάλλον του 36χρονου ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει την Ιωάννα και τον 40χρονο άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσε να κατασκευάσει άλλοθι.

Τι λέει η πολιτική αγωγή

«Από τη στιγμή που φέρεται να του ζητά συνδρομή για άλλοθι θα πρέπει να διαταχθεί η κλήτευση του για την αναζήτηση της ουσιαστικής αλήθειας» είχε αναφέρει η πολιτική αγωγή την περασμένη Τρίτη, ζητώντας να κληθεί ο 36χρονος άνδρας.

Advertisement

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας της έδρας έχει επιφυλαχθεί να τοποθετηθεί, λέγοντας ότι «το αν έχουμε και συμμέτοχο δεν είναι αντικείμενο της δίκης, αν προκύψει ότι υπάρχει συμμέτοχος με τη μορφή συνεργού, το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να διαβιβάσει τα πρακτικά. Αν έρθει ένα πρόσωπο και εξεταστεί ως μάρτυρας υπάρχει κίνδυνος ακυρότητας».

Όταν ολοκληρωθεί η εξέταση των προτεινόμενων μαρτύρων των δύο πλευρών στη σημερινή ή σε επόμενη συνεδρίαση, θα ακολουθήσει η απολογία της 36χρονης Έφης Κακαράτζουλα

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement