Home Sweet Home: Διαγωνισμός από τη ΖeniΘ με δώρο ένα ολοκαίνουργιο σπίτι

Advertisement

Η ΖeniΘ, ανακοινώνει την έναρξη του Home Sweet Home, ενός διαγωνισμού που προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι και πολλά άλλα δώρα.

Ο διαγωνισμός, για τον οποίο η εταιρεία σημειώνει ότι είναι ο μεγαλύτερος που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο, θα τρέξει μέχρι τέλος του έτους και θα κορυφωθεί με την κλήρωση για το κορυφαίο δώρο, ένα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι  στον νομό της Ελλάδας που θα επιλέξει ο τυχερός νικητής. Επιπλέον, θα διεξαχθούν τρείς κληρώσεις που θα προσφέρουν πολλά δώρα υψηλής αξίας που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τηλεοράσεις 50’’ υψηλής ευκρίνειας, laptop 10.4’’, premium smartphones, tablets, σκούπες ρομπότ, κoυζινομηχανές και άλλα.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται μέσω της διεύθυνσης www.zenith.gr/diagonismos-home-sweet-home. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ.

Ο Διευθυντής Μarketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ Μάνος Εξαρχουλάκος δήλωσε σχετικά: «Στη ΖeniΘ συνηθίζουμε να ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κοινού με καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και μοναδικές εκπλήξεις. Αυτή τη φορά κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και δημιουργούμε έναν πραγματικά κορυφαίο διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον νικητή να κερδίσει ένα ολοκαίνουριο σπίτι στον νομό που ο ίδιος θα επιλέξει. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, στον κλάδο της ενέργειας, που δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται στην πρωτοπορία των υπηρεσιών, των δράσεων και των πρωτοβουλιών και να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους καταναλωτές. Κορυφαία Ενέργεια, Κορυφαία Ομάδα και τώρα Κορυφαίος Διαγωνισμός αποκλειστικά από τη ZeniΘ».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement