Margot Robbie: Στον ρόλο της διάσημης κούκλας Barbie – Ποιος θα παίξει τον Ken

Advertisement

Η Αυστραλή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί τη Μπάρμπι, στην πρώτη live-action ταινία για την εμβληματική και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενη κούκλα, που ακολούθησε πολλές καριέρες στην 60χρονη ζωή της.

Η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Mattel και η εταιρεία παραγωγής Warner Bros ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα συνεργαστούν για να κάνουν την ταινία, με πρωταγωνίστρια την 28χρονη Ρόμπι, η οποία θα είναι επίσης συμπαραγωγός.

Ούτε η πλοκή, ούτε ο τίτλος, ούτε η ημερομηνία προβολής ανακοινώθηκαν στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την ταινία, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες 60 χρόνια, αφότου η κούκλα Μπάρμπι πρωτοκυκλοφόρησε, τον Μάρτιο του 1959.

Advertisement

Η Μάργκοτ Ρόμπι, που έχει προταθεί για βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Ι, Tonya» είπε πως ελπίζει ότι η ταινία θα «έχει έναν εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό παγκοσμίως».

«Η Μπάρμπι ενθάρρυνε τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, όπως πριγκίπισσα ή πρόεδρος» τονίζει η ηθοποιός σε μια ανακοίνωση.

Στον ρόλο του Κεν ο Ράιαν Γκόσλινγκ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Deadline, στο πλευρό της Robbie θα δούμε έναν αγαπημένο ηθοποιό, που δεν σταματάει ποτέ να κάνει την ανατροπή με τις επιλογές ρόλων που επιλέγει. και δεν είναι άλλος από τον Ράιαν Γκόσλιν!

Advertisement

Η Μπάρμπι υιοθέτησε περισσότερες από 200 καριέρες στην πολυετή πορεία της, μεταξύ αυτών δασκάλα αλλά και αστροναύτης.

Advertisement

Είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο και πολιτιστικό είδωλο που εξύμνησαν ο Άντι Ουόρχολ αλλά και το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement