Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη της 48χρονης – «Η μάνα μου δεν έλειπε ποτέ από δίπλα μας»

Advertisement

Τραγικές φιγούρες η ηλικιωμένη μητέρα της καθώς και τα 4 παιδιά της.

Συγκλονιστική η μαρτυρία της κόρης του θύματος

Το MEGA βρέθηκε στην Κρήτη και συνομιλεί με τα αγαπημένα πρόσωπα της 48χρονης Νεκταρίας. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα λέει η κόρη της, η οποία περιγράφει τις σχέσεις των γονιών της χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως ο μπαμπάς της έφτασε στο έγκλημα, αλλά και ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τη μητέρα της.

«Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει» δήλωσε, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA.

Advertisement

Παράλληλα, περιγράφει έναν ιδιαίτερα εκρηκτικό πατέρα, ο οποίος όμως δεν περίμενε κανείς ότι θα φτάσει στο σημείο να πραγματοποιήσει τις απειλές εναντίον της συζύγου του.

«Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος , προδομένος», σημείωσε η κόρη του θύματος.

Δίπλα στα 4 παιδιά της οικογένειας, βρίσκονται οι συγγενείς της άτυχης 48χρονης.

Advertisement

«Θέλουμε να στηρίξουμε τέσσερα παιδιά τα οποία έχασαν τη μητέρα τους. Να δώσουμε το δικαίωμα και στην οικογένεια και στα παιδιά να γίνει ο αποχαιρετισμός κι από εκεί και πέρα να πάρουν όλα τον δρόμο τους» ανέφερε ο ανιψιός του θύματος.

Ήταν βίαιος & επιθετικός

Μια επιστήθια φίλη της 48χρονης μιλώντας στο MEGA υποστηρίζει  ότι ο 54χρονος ήταν βίαιος.

«Είχε σηκώσει χέρι πάνω της. Της είχα πει να φύγει, μου έλεγε ότι δε γίνεται, και πώς θα βρει δουλειά εκεί», ανέφερε η φίλη του θύματος.

Advertisement

Τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν γνωστά και στην οικογένεια του δράστη.

«Ήτανε εν διαστάσει και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει», δήλωσε η αδελφή του δράστη.

Ο 54χρονος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

                                                                                                                                                      Πηγή
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement
Επιστοφή επάνω