Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Τρίτη

Advertisement

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα υπάρξουν στην υπόλοιπη χώρα.

Τα φαινόμενα το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Αναλυτικότερα, θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Advertisement

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και βαθμιαία μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση μετά το μεσημέρι και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement