Βόλος: Η 75χρονη «σφάχτηκε» από τα χέρια του βαφτισιμιού της!

Advertisement

Στην ταυτοποίηση, μέσα σε λίγες ώρες από τον εντοπισμό του πτώματος, του φονιά της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου – Αλεξούλη, στην οδό Καζανάκι στη Ν. Ιωνία, προχώρησαν ήδη οι αστυνομικές αρχές Βόλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είναι ο βαφτισιμιός της δολοφονημένης γυναίκας, Θ.Μ., 39 ετών, κάτοικος Βόλου.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Advertisement

Το πτώμα είναι κατακρεουργημένο, καθώς φέρει περισσότερες από 25 μαχαιριές στο λαιμό, το σώμα, αλλά και το πρόσωπο! Ο φρικτός τρόπος με τον οποίο βρήκε τον θάνατο η 75χρονη, που αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, δείχνει τη μανία του δράστη απέναντι στο θύμα.

Σύμφωνα με καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα, άλλωστε, οι οποίες και οδήγησαν στα ίχνη του στυγερού δολοφόνου, ο βαφτισιμιός της γνωρίζοντας ότι η νονά του είχε καταθέσεις, αλλά και ακίνητη περιουσία, την πίεζε συχνά για να αποσπά χρηματικά ποσά.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, αλλά και στοιχεία που συνέλεξαν προσεκτικά από τον χώρο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ειδικοί εγκληματολόγοι, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον υπ’ αριθμό ένα ύποπτο, ο οποίος λίγο νωρίτερα ταυτοποιήθηκε.

Advertisement

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος, με εισαγγελική παραγγελία, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, αλλά παραμένει ακόμη άφαντος. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement