Στην τελική ευθεία για το 14ο Συνέδριο της ΝΔ

Advertisement

Με στόχο να φέρει το 14ο Εθνικό Συνέδριο όσο το δυνατόν πιο κοντά σε όλους τους Έλληνες, η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τη λειτουργία του synedrio.nd.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ πρόκειται για την πλατφόρμα μέσω της οποίας όλοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες γύρω από το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo.

Επιπλέον, η πλατφόρμα παρέχει σε συνέδρους και παρατηρητές πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, καθώς επίσης και μια σειρά από δυνατότητες. Ειδικότερα:

Advertisement

* Οι σύνεδροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εγγραφούν στον κατάλογο ομιλητών μέχρι την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 21:00.

* Όσοι δεν είναι σύνεδροι, μπορούν να εγγραφούν ως online παρατηρητές για να παρακολουθήσουν το Συνέδριο αποκλειστικά διαδικτυακά.

* Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο χώρο του Συνεδρίου, θα μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και ηλεκτρονικά.

Advertisement

Η λειτουργία του synedrio.nd.gr πρόκειται να πλαισιωθεί από την ηλεκτρονική εφαρμογή (WebApp) του Συνεδρίου, μέσω της οποίας σύνεδροι και online παρατηρητές θα έχουν ακόμα περισσότερες ηλεκτρονικές δυνατότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στους χώρους του Συνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε συνέδρους με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και ελέγχου ταυτοπροσωπίας. Για όσους συνέδρους δεν υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής, μέσω συνδέσμου που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Το teaser video για το 14ο Εθνικό Συνέδριο: https://we.tl/t-mOiGbpvcFI

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement