Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Τα μέτρα της ΕΛΑΣ – Οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις

Advertisement

Σε ισχύ είναι σήμερα τα μέτρα της ΕΛΑΣ για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και διαδηλώσεων μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επί ποδός στην περιοχή της πρωτεύουσας θα είναι 4.000-5.000 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, ενώ θα χρησιμοποιηθούν τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. για επιτήρηση όπως και τα drones που θα δίνουν εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και σε επιφυλακή θα βρίσκονται και τα υδροβόλα οχήματα της Αστυνομίας «Αίαντες».

Στην Αθήνα, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για αύριο στο κέντρο της Πρωτεύουσας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Advertisement

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» από τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Οι συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματιστεί, στην Αθήνα είναι στα Προπύλαια, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το βράδυ και στις 6 το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα. Ανάλογα καλέσματα έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Λαμία, Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Καβάλα, Κέρκυρα και Καρδίτσα.

  Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement