Τέλος τα supercars για τον Ronaldo

Advertisement

O νέος προπονητής της Manchester United, φέρνει από την προηγούμενη ομάδα του μια «άχαστη» τακτική που έχει να κάνει με τη χρήση των προσωπικών αυτοκινήτων όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας και όπως φαίνεται η μπάλα θα πάρει και τον Cristiano Ronaldo.

Γνωστός εδώ και χρόνια για το πάθος του με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την οδήγηση, ο Cristiano Ronaldo έχει στη συλλογή του μερικά πολύ εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκονται δύο Lamborghini Aventador, μια Rolls Royce Cullinan, μια Chevrolet Camaro SS, μια Ferrari F12 TDF, μια McLaren Senna και μια εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής Bugatti Centodieci.

Όλα αυτά όπως φαίνεται θα κάνει να τα απολαύσει αρκετό καιρό. Είτε μέχρι να αλλάξει πάλι προπονητή η Manchester United, είτε μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του CR7 με την ομάδα, η νέα «διαταγή» από τον coach θα είναι οι παίκτες να κινούνται με τα αυτοκίνητα που έχει παραχωρήσει ο χορηγός της ομάδας. Αυτό θα συμβεί τόσο για την προβολή του χορηγού, όσο και για την «ισορροπία» στην ομάδα, μια και οι δημόσιες εμφανίσεις των προβεβλημένων αστέρων της, δεν θα είναι και τόσο «προκλητικές».

Advertisement

 Η αλήθεια είναι πως και στην προηγούμενη ομάδα που είχε δουλέψει ο τωρινός coach της Manchester United, είχε εφαρμόσει τον ίδιο κανόνα- και όπως όλα δείχνουν, είχε μείνει ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και θέλει να το επαναλάβει. Συγκεκριμένα, στην RB Leipzig που προπονούσε, ο 63χρονος Γερμανός Ralf Rangnick, είχε επιβάλλει στους παίκτες του να παρκάρουν τα προσωπικά τους αυτοκίνητα και να χρησιμοποιούν τα λιγότερο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που τους παρείχε η ομάδα.

                                                                                                                                                       Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement