Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να «ξεμπερδεύει» από τον Κάνιε Γουέστ: Κατέθεσε όλα τα έγγραφα του διαζυγίου

Advertisement

Όπως όλα δείχνουν, μετά τη γνωριμία με τον Πιτ Ντέιβιντσον, η Κιμ Καρντάσιαν θέλει περισσότερο από ποτέ να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Η διάσημη επιχειρηματίας κατέθεσε την Παρασκευή όλα τα επίσημα έγγραφα που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία και να μπορεί επιτέλους να χαρεί «ελεύθερα» τον έρωτά της με τον νεαρό ηθοποιό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, η ίδια ζήτησε από τον δικαστή να διευθετηθούν ξεχωριστά το ζήτημα της προσωπικής της κατάστασης και αυτό της κηδεμονίας των παιδιών της.

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Τόνισε δηλαδή, πως δεν την ενδιαφέρει να μοιράζεται την επιμέλεια των παιδιών της με τον ράπερ, όμως στα «χαρτιά» δε θέλει να φαίνονται πια παντρεμένοι. Επιπλέον, προχώρησε στην αλλαγή του ονόματός της, καταργώντας το επίθετο «Γουέστ» του πρώην της και κράτησε το «Καρντάσιαν».

Advertisement

Πηγή από το περιβάλλον της υποστηρίζει πως η ίδια δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους, ούτε την ενοχλεί η επικοινωνία που «πρέπει» να έχει με τον πρώην της για τα παιδιά τους.

Advertisement

«Είναι δεμένη μαζί του, τον αγαπάει και αγαπάνε κι οι δύο τα παιδιά τους. Είτε τελικά, χωρίσουν, είτε όχι, η σχέση τους δε θα αλλάξει. Απλά, η Κιμ θέλει ξεκάθαρες καταστάσεις», δήλωσε στο ΤΜΖ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Όσο λοιπόν, κι αν ο Κάνιε Γουέστ παρακαλάει τον Θεό να του επιστρέψει την πρώην σύζυγό του, εκείνη δείχνει πως έχει πάρει τις αποφάσεις της κι είναι έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement