Έδιωξαν από το «Ράδιο Αρβύλα» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Advertisement

Από το πρωί στα social media κυκλοφορεί η καταγγελία μίας κοπέλας εναντίον του παρουσιαστή της εκπομπής Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn, για διακίνηση δηλαδή βίντεο με εκδικητικό πορνό!

Τράβηξε βίντεο από μία παλιά του σχέση και το ανέβασε σε πορνογραφικό site. Απίστευτο αλλά αληθινό.

Για το λόγο αυτόν μάλιστα βρίσκονται στα δικαστήρια τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

Ο Αντώνης Κανάκης, ο κεντρικός παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», ανακοίνωσε στην αρχή της εκπομπής ότι ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής τους παύει πλέον να ανήκει στο δυναμικό τους, ανακοινώνοντας τη διακοπή της συνεργασίας τους. «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα» είπε στην αρχή του Ράδιο Αρβύλα.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1 για το θέμα: Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Η εκπομπή σήμερα έγινε μεν, αλλά με εντελώς αμήχανους τους υπόλοιπους τρεις παρουσιαστές που ζητούσαν συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement