Νέο «δίδυμο» στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ: Πρόεδρος ο Κατρίνης – Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Σκανδαλίδης

Advertisement

Νάντια Γαννακοπούλου Β΄ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Λιακούλη για τη θέση Κεγκέρογλου- Πρώτη Ανδρουλάκη μετά την εκλογή του.

Σαφές μήνυμα ανανέωσης, όπως ψήφισαν την Κυριακή μέλη και φίλοι του κόμματος, με την επιλογή του ιδίου, αποστέλλει ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις προτάσεις του για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Για πρόεδρος της ΚΟ προτείνεται ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης τον επιλέγει αντί του έμπειρου Κώστα Σκανδαλίδη, επιβεβαιώνοντας με την πράξη αυτή πως η Χαριλάου Τρικούπη περνάει σε νεότερη γενιά στελεχών.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης παραμένει πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ενώ για δεύτερη προτείνεται η Νάντια Γιαννακοπούλου, σε ένα σαφέστατο άνοιγμα και προς την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου. Για τη θέση του Βασίλη Κεγκέρογλου, ως Γραμματέας της ΚΟ προτείνεται η Ευαγγελία Λιακούλη.

Ενδιαφέρον εμφανίζει εαν θα υπάρξουν μυστικές ψηφοφορίες για τη θ΄λεση του προέδρου και του Γραμματέα της ΚΟ ή εάν θα εκλεγούν δια βοής.

Advertisement

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ξεκινήσει την ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις 4 το απόγευμα, ενώ θα υπάρξει απευθείας μετάδοση από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement