Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανεπιθύμητος στην Αλόννησο – Τα υβριστικά συνθήματα

Advertisement

Στην Αλόννησο, το μέρος όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί σπίτι και κάνει συχνά διακοπές, έχουν εμφανιστεί συνθήματα και αφίσες εις βάρος του, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης διαρροής ερωτικών στιγμών με πρώην σύντροφό του και τις καταγγελίες γυναικών εναντίον του.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, το νησί έχει «γεμίσει» με υβριστικά συνθήματα και αφίσες που του ζητούν να μην ξαναπάει εκεί.

Φαίνεται λοιπόν ότι το κλίμα στο νησί είναι αρκετά αρνητικό για τον παρουσιαστή καθώς – σύμφωνα με την εκπομπή – κάποιοι ζητούν «να μην ξαναπατήσει».

Advertisement

Παρέμβαση εισαγγελέα και για άλλα ροζ βίντεο

Την ίδια στιγμή, έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GR times, η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες γίνονται εις βάρος του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για υπόθεση revenge porn.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement