Βασίλης Καζούλης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω τη “Φανή” αν εμφανιστώ κάπου»

Advertisement

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Βασίλης Καζούλης. Ο δημιουργός που συντρόφευσε τα πιο τρυφερά μας χρόνια μίλησε για την κόρη του, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και την πίστη του στο μεταφυσικό.

«Ο κόσμος με αγάπησε για την ειλικρινή σχέση που είχα με τη μουσική», είπε ο αγαπημένος ερμηνευτής, ενώ αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια εξήγησε ότι «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα, γιατί είμαι από τη Ρόδο. Οι γονείς μου ήταν καλοί άνθρωποι, δεν είχαν αντίρρηση για το τραγούδι».

«Έκανα το κορόιδο»

«Τελείωσα την ΑΣΟΕ, πήγα φαντάρος και μετά ξεκίνησα το τραγούδι με το συγκρότημα “Ξεπεσμένοι” – Fall Guys. Η μητέρα μου μού έφερνε να συμπληρώσω αιτήσεις για δουλειά, αλλά εγώ έκανα το κορόιδο», είπε ο Βασίλης Καζούλης για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Advertisement

«Δεν έδινα σημασία στον ανταγωνισμό ποτέ, λάθη μπορεί να έκανα και εγώ, αλλά σεβόμουν», είπε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω τη “Φανή” αν εμφανιστώ κάπου, αν κόψεις στον κόσμο το χατίρι του είναι σαν να αρνείσαι την αγάπη του. Μπορεί να ψιλοβαριέμαι, αλλά το υπερκαλύπτω», σχολίασε αναφορικά με τη «Φανή», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του.

«Και να είπαν κάποιοι ότι δε θέλουν να συνεργαστούν με τον Καζούλη, δεν πειράζει. Να είμαστε αρεστοί σε όλους;», είπε ο Βασίλης Καζούλης, ενώ μιλώντας για την κόρη του είπε ότι «Η κορούλα μου είναι 12 ετών. Αν θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, να το κάνει. Αλλά δεν της το προτείνω».

Advertisement

«Μου στοίχισε η απώλεια του πατέρα μου»

«Δε θυμάμαι να μου έχουν κάνει πρόταση για μεγάλη πίστα, μπορεί να το δεχόμουν. Είχα κάνει την επιλογή μου και δε ζήλευα τα μεγάλα μεροκάματα της πίστας, τα παραπάνω δεν τα ήθελα», συνέχισε ο Βασίλης Καζούλης.

«Μια μεγάλη απώλεια που μου στοίχισε ήταν αυτή του πατέρα μου. Αλλά τον νιώθω τόσο δίπλα μου, του μιλάω κιόλας. Πιστεύω δεν είναι μόνο το επίπεδο της ύλης, αλλά και ένας κόσμος που δε γνωρίζουμε και είναι δίπλα μας», ανέφερε σχετικά με την απώλεια του πατέρα του.

«Αν η ζωή μου ήταν τραγούδι θα ήταν το “Κάτι να γυαλίζει”», ανέφερε κλείνοντας ο Βασίλης Καζούλης.

                                                                                                                                                       Πηγή
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement