Μαριάννα Τουμασάτου για το #metoo: «Αφού δεν ήμουν εκεί να βοηθήσω ας το βουλώσω»

Advertisement

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης (21/12) στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #metoo αλλά και για την περίεργη συμπεριφορά που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνεργασία τους.

«Εγώ πάντα όταν είμαι σε μια δουλειά, παρακαλώ τους ανθρώπους, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και μου έρχεται εμετός δεν είναι καπρίτσιο, να μην μασάνε τσίχλα κι έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Σε μια δουλειά που κάναμε μαζί, μασούσε συνέχεια τσίχλα. Θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες, δεν θα υπογράψω αλλά νομίζω πως το έκανε επίτηδες. Ό,τι ήταν να πω το είπα κι ότι κατάλαβε κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς μεγαλώνοντας, αποφεύγω να έρχομαι σε επαφή με αρνητικά πράγματα. Κάποια στιγμή θα την έβγαζε την τσίχλα», είπε αρχικά.

Advertisement

Και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέω ότι εμένα δεν με πείραξε ποτέ κανείς… μπορεί να έτυχε, να ήσουν τυχερή, να μην άρεσες, μπορεί χίλια δυο», ανέφερε ξεσπώντας για τη στάση κάποιων συναδέλφων της απέναντι στο ζήτημα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο τα άτομα που εμπλέκονται στο #metoo, να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

«Πιστεύω ότι άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί για την παραβίαση του FIR άλλων ανθρώπων και δεν έχουν μετανοήσει δεν νομίζω ότι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία», τόνισε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement